Muszę powiedzieć, że ciasto jest pyszne. Tak naprawdę nie spodziewałam się, że aż tak. Jeśli jeszcze ktoś nie robił, polecam z pełną odpowiedzialnością.
Przepis zapożyczyłam z bloga Modern Taste, którego odwiedzam i czytuję regularnie Dziękuję Gosiu za inspirację. Zabierałam się do tego przepisu już długo, i jakoś tak zeszło aż do wczoraj.
Po przepis kliknij tutaj, :)
Ja mój biszkopt upiekłam na raz. Wyszedł mi niski więc podzieliłam go na dwie części, nie jak jest w przepisie na 3. Ale myślę, że nie ujęło to nic a nic w smaku.
Jednak następnym razem planuję upiec na 3 razy.
Smacznego!
Piękna. Już od dawna noszę się z zamiarem upieczenia Opery, musi być przepyszna :) Pozdrawiam, gingerbreath.blox.pl
OdpowiedzUsuńsmakowicie wygląda, pożarłabym za jednym kęsem :D
OdpowiedzUsuńCuuudowne ciacho... oj, pochłonęłabym taki kawałeczek :)
OdpowiedzUsuńFajnie wygląda!
OdpowiedzUsuńPięknie wygląda, a pewnie jeszcze lepiej smakuje :)
OdpowiedzUsuńBardzo się cieszę, że aż tak smakowało :) Rzeczywiście biszkopt wychodzi niski i podzielenie go na 3 części jest bardzo trudne, dlatego łatwiej piec 3 oddzielnie. Ale masz rację, dwa biszkopty na pewno w smaku niczego nie ujmują. Pozdrawiam :)
OdpowiedzUsuńJa też się szykuję na to siasto od dłuższego czasu. Pozdrawiam serdecznie
OdpowiedzUsuńPolecam z całego serca. Jest wyborne :)
OdpowiedzUsuńTo ciasto jest przepyszne! Tez sie przymierzam do jego zrobienia! Pozdrawiam
OdpowiedzUsuńAle smacznie wygląda!:D
OdpowiedzUsuńPozdrawiam
http://orlakshop.blogspot.com/